Terug

Volg Hart van Nederland

Nederlander in Frankrijk verwondt vier agenten met mes

Nederlander in Frankrijk verwondt vier agenten met mes

112

12 dec 2022, 13:36

Een Nederlander die kennelijk onder de invloed van drugs verkeerde, heeft op de luchthaven van Biarritz in het zuidwesten van Frankrijk vier agenten met een mes verwond.

De man had een mes en wilde langs vijf agenten die reizigers controleerden. De gendarmes hielden hem daarom tegen. Hij begon toen te steken en verwondde vier van hen licht.

Hij raakte in de schermutseling ook zelf gewond en moest net als één van de agenten voor behandeling naar een ziekenhuis. Justitie onderzoekt het incident als een poging tot moord.

ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.