Terug

Volg Hart van Nederland

'Nederlander (52) overlijdt na middagje wakeboarden op Italiaans meer'

'Nederlander (52) overlijdt na middagje wakeboarden op Italiaans meer'

112

29 juli 2022, 18:07

Een middagje wakeboarden op het Italiaanse Lago d'Iseo heeft voor een 52-jarige Nederlander gezorgd voor een fatale afloop. De man sprong van een speedboot om zijn wakeboard te bereiken, maar dat lukte niet. Hij raakte onwel en overleed ter plekke in het water, melden Italiaanse media.

De Nederlander was volgens Italiaanse media samen met zijn vrouw en vier vrienden op vakantie. Op het moment dat hij onwel in het water dreef, realiseerden zijn naasten meteen dat het foute boel was.

Traumahelikopter

Ze hebben hem aan boord getrokken, constateerden een hartstilstand en hebben de watersporter zo snel mogelijk naar de kant gebracht. Het alarmnummer werd gebeld en twee ambulances en een traumahelikopter kwamen ter plaatse. Er werd hartmassage uitgevoerd, maar het mocht niet meer baten. De man is in een traumahelikopter overgebracht naar het ziekenhuis in Brescia. Hier stelde de arts zijn dood vast. Het is nog niet duidelijk wat de doodsoorzaak is.

Beeld ter illustratie, via ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.