Terug

Volg Hart van Nederland

Naoufel (6) ontwaakt uit coma na aanrijding: 'Het gaat met kleine stapjes'

112

12 okt 2022, 14:52

De 6-jarige Naoufel, die vorige week zwaargewond raakte bij een ernstige aanrijding in Den Haag, is ontwaakt uit zijn coma. Dat bevestigt woordvoerder Tarik el Yahiaoui van de familie woensdag aan Hart van Nederland.

Het jongetje ligt nog wel op de ic. "Het gaat met kleine stapjes", vertelt El Yahiaoui. "Hij praat nog niet, maar we weten nog niet waarom." Toch overheerst nu vooral blijdschap bij de familie omdat Naoufel uit zijn coma is ontwaakt. "We weten nog niet hoe het vervolg eruit gaat zien. Stapsgewijs werken we toe naar revalidatie."

Feestje

De familie is dankbaar voor alle steunbetuigingen die ze de afgelopen tijd hebben ontvangen. "We hebben ook verzoeken gekregen van mensen om langs te komen, maar dat is nog niet mogelijk want Naoufel kan nog niet veel prikkels krijgen", legt El Yahiaoui uit. Voor het jongetje zal nog een welkom-thuis-feestje worden georganiseerd zodra hij uit het ziekenhuis is ontslagen. Wanneer dat zal zijn is nog niet bekend.

Woensdag werd bekend dat de 19-jarige man die Naoufel aanreed en er daarna vandoor ging, wordt vervolgd. Volgens de verdachte raakte hij na de aanrijding in paniek en is hij daarom doorgereden. De man mag zijn proces in vrijheid afwachten. Onbegrijpelijk, vindt de familie. "Natuurlijk gaat er tijd overheen voor het proces begint, maar het is gewoon geen fijn gevoel".

Bovenstaande beelden zijn eerder uitgezonden door Hart van Nederland.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.