Terug

Volg Hart van Nederland

Muur Chinees restaurant omgewaaid: 'Helaas begint 2023 niet als gehoopt'

112

4 jan 2023, 17:41

Bij Chinees restaurant China Garden in het Noord-Hollandse Broek op Langedijk is het woensdagochtend flink misgegaan. De voorgevel van het pand is naar beneden gekomen, vermoedelijk door de harde wind.

Op de straat lagen veel brokstukken. Omstanders die het puin zagen liggen hebben de hulpdiensten ingeschakeld. De gemeente is ter plekke gekomen en heeft een afzetting neergezet. Inmiddels is het puin opgeruimd. Een expert moet er nu aan te pas komen om de exacte schade vast te stellen.

Blijft open

Het restaurant laat in een bericht op Facebook merken geschrokken te zijn. "Helaas begint 2023 niet zoals gehoopt…" Maar ook laten ze zich niet tegenhouden door de gebeurtenis: "Ondanks deze schade en vreemde aanzicht blijft het restaurant open." Onder de post verschijnen er veel berichten van mensen die het restaurant sterkte toewensen met de situatie.

Beeld: HFV

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.