Terug

Volg Hart van Nederland

Motorrijder komt om het leven na aanrijding met politiewagen

112

6 dec 2022, 16:06

Een motorrijder is dinsdagmiddag overleden na een aanrijding met een politiewagen in Eindhoven, meldt de politie. De politie doet onderzoek naar het ongeval.

De aanrijding vond rond het middaguur plaats op de Dr. Cuyperslaan in de wijk Rapenland. Over de toedracht van het ongeluk of de identiteit van de motorrijder kon de politie nog niets zeggen.

Een andere eenheid doet onderzoek naar wat er precies is gebeurd. Dat is de Afdeling Verkeersongevallen Analyse van politie Zeeland-West-Brabant. Dat is gebruikelijk en moet voor een objectief onderzoek zorgen, aldus de politie.

ANP

Beeld: SQ Vision

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.