Terug

Volg Hart van Nederland

Minderjarige ramt woning in de straat met auto van ouders

112

1 dec 2022, 19:05

Op de Jan Vethstraat in Eindhoven is donderdagmiddag een auto tegen een woning aangereden. De bestuurder was minderjarig (14). Zijn moeder zat bij het ongeluk naast hem op de bijrijdersstoel.

De jongen had de auto van zijn ouders gepakt, maar hij kwam niet verder dan één straat. Hij reed tegen een woning in dezelfde straat. Die liep schade op aan de buitenkant, maar aan de binnenkant is de impact beter te zien.

Enorm geschrokken

De bewoonster die in de woonkamer op de bank televisie aan het kijken was zat op ongeveer 2 tot 3 meter afstand van de botsing tegen de buitenzijde van haar huis. De vrouw is ongedeerd, maar is enorm geschrokken.

Een kast die tegen de muur stond viel de kamer in inclusief de inhoud. Het gat in de muur is aanzienlijk groot. Het stucwerk brokkelde onmiddellijk af. Haar kat werd niet geraakt door vallende brokstukken. Een woonbedrijf en aannemer is aanwezig om te kijken naar de schade en het gat in de muur te dichten.

Waarom de minderjarige jongen achter het stuur kroop is nog onbekend. Naar het ongeluk wordt op dit moment onderzoek gedaan.

Beeld: SQ Vision

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.