Terug

Volg Hart van Nederland

Grote zorgen om sinds woensdag vermist meisje (13) uit Ouderkerk aan den IJssel

Grote zorgen om sinds woensdag vermist meisje (13) uit Ouderkerk aan den IJssel

112

13 jan 2023, 11:20

Een 13-jarig meisje uit het Zuid-Hollandse dorpje Ouderkerk aan den IJssel wordt sinds woensdagavond vermist. Haar familie en de politie maken zich grote zorgen.

De tiener verdween woensdagavond rond 19:45 uur uit Ouderkerk aan den IJssel. Ze is daarna niet meer gezien. Haar vader Jaco vraagt op Facebook om hulp: "Ze heeft ons huis op dat tijdstip verlaten en is nog niet terug. Bidden en zoeken jullie met ons mee?"

Signalement

Het meisje heeft donkerbruin/zwart haar, bruine ogen en is 146 cm lang. Op de dag van haar vermissing droeg ze een witte winterjas.

De politie vraagt mensen die informatie hebben rondom haar vermissing om contact op te nemen via het nummer 0800-6070.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.