Terug

Volg Hart van Nederland

Meisje (8) mishandeld door gemaskerde man in Bergen op Zoom

Meisje (8) mishandeld door gemaskerde man in Bergen op Zoom

112

12 juni 2023, 17:38

Een 8-jarig meisje is maandagmiddag in de buurt van de Vlierstraat in Bergen op Zoom mishandeld door een gemaskerde man. Dat meldt de politie. De man is na de mishandeling gevlucht, het meisje is gewond naar het ziekenhuis gebracht.

De politie rukten rond 17.00 uur uit naar de straat na een melding van een steekpartij. Dat bleek uiteindelijk niet het geval, maar ter plaatse bleek wel een 8-jarig meisje door een mogelijk gemaskerde man te zijn mishandeld.

Kort daarna werd een Burgernet-melding uitgestuurd waarin mensen werden opgeroepen uit te kijken naar een dikke, in het zwart geklede man met een bivakmuts. Hij is ongeveer 1.80 meter groot. Mensen die man zien wordt gevraagd hem niet te benaderen en direct 112 te bellen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.