Terug

Volg Hart van Nederland

Meerdere gewonden bij ongeluk op A15 bij Dodewaard, politie zoekt 'moeilijk lopende man'

112

21 jan 2023, 09:45

Bij een zwaar ongeluk op de A15 zijn zaterdagochtend meerdere gewonden gevallen. Het ongeluk gebeurden rond 06.30 uur op de snelweg tussen Andelst en Dodewaard in de richting van Gorinchem. De weg is afgesloten voor verkeer. Volgens de politie zijn er drie auto's bij het ongeluk betrokken. De huidige toestand van de gewonden is onbekend.

Volgens een woordvoerder van de politie waren de bestuurders van twee van de drie wagens onder invloed van drugs en/of alcohol. Een van de bestuurders die betrokken was is positief getest op drugsgebruik. Een tweede persoon is na het ongeluk gevlucht en de politie heeft het vermoeden dat die persoon ook onder invloed is.

Er werd via Burgernet opgeroepen om uit te kijken naar de gevluchte man. Hij wordt beschreven als een moeilijk lopende persoon van 1.85 meter, die donkere kleding draagt en iets voor zijn mond heeft, mogelijk een mondkapje. Verder draagt hij witte schoenen.

Weg weer vrij

De oorzaak van het ongeluk is nog onbekend en er wordt momenteel onderzoek gedaan naar hoe het ongeluk kon gebeuren. De man is nog niet aangetroffen, mensen met meer informatie worden gevraagd om contact op te nemen met de politie via 0900-8844.

De A15 tussen Andelst en Dodewaard, op het traject van Nijmegen naar Gorinchem, is weer schoongemaakt na het ongeluk. De weg is weer vrij. Beeld: SPS Media

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.