Terug

Volg Hart van Nederland

Medewerkster jeugdzorginstelling Emmen doodgestoken

112

14 jan 2023, 22:23

Bij een steekpartij aan de Stationsstraat in Emmen is zaterdagavond een medewerkster van een jeugdzorginstelling overleden. Twee personen zijn aangehouden.

Hulpdiensten kwamen snel ter plaatse, maar dat mocht niet meer baten. Het slachtoffer, een begeleidster, is ter plaatse aan haar verwondingen overleden.

Na het incident had de politie een persoon aangehouden. Daarna was ze nog op zoek naar een tweede verdachte, maar die werd enige tijd later ook aangehouden. De politie doet momenteel onderzoek naar wat er is gebeurd. Daarbij hoopt ze dat mensen die meer weten zich melden.

Jeugdzorginstelling

Het incident gebeurde in een huis van jeugdzorginstelling Yorneo. Volgens Dagblad van het Noorden sloeg een tienermeisje in het pand alarm. Ze ging eerst naar de buren maar kreeg daar geen gehoor. Daarna rende ze naar een café in de buurt. De politie heeft zich over het meisje ontfermd.

Burgemeester Eric van Oosterhout van Emmen spreekt via Twitter zijn medeleven uit naar de nabestaanden van het slachtoffer.

Beeld: Harm Meter

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.