Terug

Volg Hart van Nederland

Bestuurder overleden bij ernstig ongeluk op Markerwaarddijk

112

13 dec 2022, 08:09

Bij het ernstige ongeluk op de Markerwaarddijk (N307) tussen Enkhuizen en Lelystad is een persoon overleden. Volgens de politie waren bij het ongeval meerdere voertuigen betrokken. De chauffeur van een vrachtwagen is aangehouden en meegenomen voor verhoor. De weg is tijdelijk in beide richtingen afgesloten.

Het ongeluk gebeurde rond 07.30 uur op de dijk. Er is een traumahelikopter opgeroepen om te assisteren maar hulp kwam voor de bestuurder van een personenauto te laat.

De afsluiting duurt tot minimaal 10.00 uur. Verkeer wordt aangeraden om te rijden via Amsterdam of de Afsluitdijk.

Beeld: Intervisual Studio

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.