Terug

Volg Hart van Nederland

Mannen opgepakt voor gooien zwaar vuurwerk in slaapkamer, waardoor vrouw deel hand mist

Mannen opgepakt voor gooien zwaar vuurwerk in slaapkamer, waardoor vrouw deel hand mist

112

18 jan 2023, 15:45

Drie mannen uit het Overijsselse Hengelo zijn woensdagmorgen opgepakt op verdenking van het gooien van zwaar vuurwerk in de slaapkamer van een woning aan de Egbertstraat in hun woonplaats. De bewoonster van het huis raakte een deel van haar hand kwijt toen zij het stuk vuurwerk weer naar buiten wilde gooien. De opgepakte mannen van 17, 18 en 26 jaar worden verdacht van poging tot doodslag, aldus de politie.

De 30-jarige vrouw hoorde lawaai in haar slaapkamer en ging kijken. Ze ontdekte dat er een raam kapot was gegooid en zag op het bed een explosief liggen. Het vuurwerk ontplofte toen de vrouw het had opgepakt. Ze raakte zo ernstig gewond dat ze weken in het ziekenhuis moest doorbrengen.

De politie heeft de drie verdachten naar eigen zeggen gevonden door onderzoek op sociale media, het bekijken van camerabeelden en buurtonderzoek. De mannen zijn in hun woningen gearresteerd. De politie zoekt nog meer getuigen.

ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.