Terug

Volg Hart van Nederland

Man uit Zeeland geeft agent kopstoot na aanhouding

Man uit Zeeland geeft agent kopstoot na aanhouding

112

10 feb 2023, 16:59

Een 34-jarige man uit het Zeeuwse Hoek is donderdagavond gearresteerd in Terneuzen. De man viel op doordat hij veel te hard reed en gaf na zijn aanhouding een agent een kopstoot. Dat schrijft Omroep Zeeland.

De man werd staande gehouden na een snelheidscontrole. Hij reed 157 kilometer per uur op een weg waar 100 kilometer per uur is toegestaan. Nadat de man een stopteken had gekregen van de politie heeft hij zijn auto na enige aarzeling aan de kant gezet. Hij bleek geen rijbewijs bij zich te hebben en ook roken de agenten een alcohollucht.

Kopstoot

De 34-jarige man weigerde mee te werken aan een blaastest en gaf ook een kopstoot aan een agent. Daarnaast schold hij ook de politie uit.

De agent liep letsel op aan zijn gezicht. Bij onderzoek in de auto van de man werd nog iets aangetroffen wat op een vuurwapen leek. Dit is vermoedelijk een airsoftwapen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.