Terug

Volg Hart van Nederland

'Man steekt moeder en buurman neer bij steekdrama Rotterdam'

112

6 dec 2022, 11:41

Bij het steekdrama van maandagavond aan de Molenweg in Rotterdam-Hillegersberg zou onder de slachtoffers zich de 53-jarige moeder van de verdachte bevinden. Ook een buurman (44) die te hulp schoot raakte gewond, evenals een agent.

Dat zeggen buurtbewoners tegen regionale omroep Rijnmond. Alle drie de gewonden zijn aanspreekbaar. De 19-jarige verdachte werd door een toegesnelde agent neergeschoten. Hij is zwaargewond afgevoerd naar het ziekenhuis. Zijn toestand is dinsdag onbekend.

Gericht schieten

Wat er precies in de woning is voorgevallen is volgens de regio-omroep nog steeds niet duidelijk. Omwonenden zeggen dat de zoon na het neersteken van zijn moeder de woning ontvluchtte. Een buurman wilde de vrouw te hulp schieten, maar werd toen ook door de jongen aangevallen.

De politie die ter plaatse kwam wist de verdachte tegen de grond te rijden, maar dat bleek niet afdoende: hij kon daarna een agent neersteken. Daarna besloot een van de collega's van de agent gericht te gaan schieten. Er zouden volgens de getuigen vijf tot zes kogels zijn afgevuurd.

Beeld: Video Duivestein

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.