Terug

Volg Hart van Nederland

Man steekt jonge vrouw neer in Rotterdamse tram, passagiers grijpen in

Man steekt jonge vrouw neer in Rotterdamse tram, passagiers grijpen in

112

16 dec 2022, 15:46

Een 31-jarige man heeft vrijdagmiddag bij een ruzie in een Rotterdamse tram een mes getrokken. Hij ging daarmee een jonge vrouw te lijf, maar werd snel daarna overmeesterd door omstanders.

De inzittenden van de tram in het centrum van Rotterdam waren getuige van een ruzie tussen de 31-jarige verdachte uit Den Haag en de 22-jarige vrouw uit Rotterdam. Toen de man een mes trok grepen ze in. Ze slaagden erin om het mes af te pakken en hielden de Hagenaar in bedwang tot de politie ter plaatse was.

De vrouw liep meerdere snijwonden op, maar was nog goed aanspreekbaar. Ze is naar het ziekenhuis overgebracht. De politie laat weten dat door het ingrijpen van de trampassagiers waarschijnlijk erger is voorkomen.

ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.