Terug

Volg Hart van Nederland

Man (47) op straat overleden na steekpartij in Delft, verdachte aangehouden

112

3 juli 2022, 08:38

Door een steekpartij aan het Oostblok in Delft is in de nacht van zaterdag op zondag een 47-jarige man uit Delft overleden. Een 48-jarige man is in een woning aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij het steekincident. De politie gaat uit van een misdrijf "in de relationele sfeer".

De politie werd zondag net na middernacht gewaarschuwd over de steekpartij, die op straat plaats zou hebben gevonden. Ter plaatse troffen hulpverleners een zwaargewonde man aan. Hij werd met spoed naar een ziekenhuis vervoerd, waar hij korte tijd later overleed.

Emoties lopen hoog op

De plek waar de steekpartij gebeurde is afgezet met hekken en lint. Volgens een correspondent ter plaatse verzamelden een groepje mensen zich bij het plaats delict, vermoedelijk gaat het om nabestaanden van het slachtoffer. De emoties lopen hoog op wanneer de politie iedereen op afstand probeerde te houden. Ook worden er hondenbegeleiders ingezet. Hierbij is een persoon aangehouden.

De politie zoekt nog meer getuigen van de steekpartij. Mensen die meer informatie hebben kunnen zich melden bij de politie via 0800-7000.

Beeld: Regio15

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.