Terug

Volg Hart van Nederland

Man overleden na aanrijding met vrachtwagen op A1 bij Muiden

112

14 jan 2023, 07:41

Een man is in de nacht van vrijdag op zaterdag overleden bij een aanrijding op de A1 bij Muiden. De man probeerde de snelweg over te steken, maar werd toen geschept door een vrachtwagen en overleed ter plekke.

Het ongeluk gebeurt rond 02.30 uur. Ter hoogte van het tankstation en verzorgingsplaats De Hackelaar steekt het slachtoffer om een nog onbekende reden de snelweg over. Een vrachtwagen die op dat moment op de snelweg rijdt, ziet de man over het hoofd en rijdt hem aan.

Over de vluchtstrook

Hulpdiensten rukten na het ongeval massaal uit, en ook een traumateam vanuit Amsterdam kwam ter plaatse. De hulp komt echter te laat, het slachtoffer is op dat moment al overleden. Waarom de man de snelweg overstak is nog een raadsel. Eerder hadden mensen de man al zien lopen over de vluchtstrook.

De snelweg was na het ongeval in de richting van Amsterdam tijdelijk dicht, maar inmiddels weer open. De politie doet onderzoek.

Beeld: HFV

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.