Terug

Volg Hart van Nederland

Man ligt twee maanden dood in huis, politie deelt beelden van duizenden vliegen

112

6 dec 2022, 11:26

In een woning in het Noord-Hollandse Koedijk hebben wijkagenten maandag een overleden man gevonden. De agenten vermoeden dat hij twee maanden geleden al is overleden.

Op Twitter schrijven de wijkagenten dat ze voor het weekend al waren gealarmeerd door buurtbewoners. Zij hadden de man al een tijdje niet gezien. Dat was op zich niet heel bijzonder, omdat hij ook weleens voor een langere tijd naar het buitenland vertrok, zonder dat te zeggen.

Van de binnenkant afgesloten

Toch had de wijkagent van dienst er geen goed gevoel bij. Het leek namelijk of het huis vanaf de binnenkant afgesloten was. Daarom ging hij maandag terug met een breekijzer en een ladder. Het huis zag er toen nog precies hetzelfde uit als voor het weekend en de buren hadden niemand meer gehoord of gezien.

"Daarop heb ik de poort die toegang geeft tot de tuin open gebroken en toen ik het achterraam zag, wist ik genoeg", schrijft hij op Twitter. Het raam zat namelijk onder de dikke vliegen. Aan de post te zien was de man al zo'n twee maanden overleden.

Tweet verwijderd

"Niet om te shockeren, maar om het publiek erop te attenderen dat ze de politie moeten bellen als ze zoveel vliegen zien. Dit is niet gewoon een vieze woning", Twitterde hij.

Die tweet is, na overleg met de afdeling communicatie dinsdagochtend echter weer verwijderd, omdat de tweet "misschien toch te shockerend was". Maar de boodschap blijft hetzelfde: hou elkaar een beetje in de gaten in de wijk.

Hoe de man precies is overleden is niet bekend.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.