Terug

Volg Hart van Nederland

Man laat geslachtsdeel zien in trein, politie zoekt getuigen

Man laat geslachtsdeel zien in trein, politie zoekt getuigen

112

6 jan 2023, 11:59

Een man heeft afgelopen zaterdag in een trein zijn geslachtsdeel laten zien. Dat gebeurde ter hoogte van station Hoogkarspel. De politie is op zoek naar getuigen.

De trein was rond 16.30 uur onderweg van Amsterdam naar Enkhuizen toen de man zijn geslachtsdeel toonde aan medereizigers. De politie vraagt getuigen om zich te melden of andere informatie te delen over de schennispleger.

Signalement

Volgens de politie gaat het om een man van rond de 35 jaar oud. Hij is ongeveer 1.85 meter lang, heeft een slank postuur en een licht getinte huidskleur. De schennispleger droeg een zwarte trainingsbroek, zwarte sneakers, zwarte winterjas en zwarte trui. De man heeft donkere ogen en kort zwart haar.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.