Terug

Volg Hart van Nederland

Man komt niet opdagen op werk, politie vindt hem zwaargewond in huis

112

11 jan 2023, 14:01

In een huis aan de Hoogtedwarsstraat in Tilburg is een zwaargewonde man aangetroffen. Het gaat volgens de politie om de 47-jarige hoofdbewoner van het pand. Wat er precies is gebeurd, is nog onduidelijk.

De politie werd ingeschakeld omdat de man niet op zijn werk was verschenen, meldt het Brabants Dagblad. Agenten moesten de deur van het huis forceren om binnen te komen en vonden de man zwaargewond onder aan de trap. Hij is gereanimeerd en naar het ziekenhuis gebracht.

Onderzoek naar oorzaak

Vermoedelijk gaat het om een noodlottig ongeval, maar om de toedracht met zekerheid vast te stellen doet forensische opsporing onderzoek.

Beeld: SQ Vision

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.