Terug

Volg Hart van Nederland

Man in Rotterdam uit ijskoud water gered dankzij oplettende omwonenden

112

4 dec 2022, 09:30

Dankzij oplettende bewoners van een woonboot is in Rotterdam een man van een wisse verdrinkingsdood gered. De man was bij het Gordelpad in het water gevallen en schreeuwde om hulp, gelukkig voor hem werd hij tijdig gehoord.

De bewoners van de woonboot belden direct 112, waarna duikers van de brandweer, de politie en een ambulance ter plaatse kwamen. Er werd een zoekactie gestart en al snel werd de drenkeling gelokaliseerd. Omstanders en de politie hielpen om de man op de kant te hijsen. Hij had op dat moment dik een kwartier in het ijskoude water gelegen.

Raadsel

De man, die ook een flinke hoofdwond had, is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Hoe hij in het water belandde, is nog een raadsel.

Beeld: Video Duivestein

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.