Terug

Volg Hart van Nederland

Man (58) overleden na mogelijke mishandeling, politie pakt verdachte (28) op

Man (58) overleden na mogelijke mishandeling, politie pakt verdachte (28) op

112

21 dec 2022, 10:54

Voor betrokkenheid bij de mogelijke mishandeling van een 53-jarige man uit Tilburg, die later aan zijn verwondingen is overleden, heeft de politie een 28-jarige man uit Oss aangehouden. Het slachtoffer werd 8 december gewond aangetroffen aan de Reitse Hoevenstraat in de Brabantse plaats en overleed later in het ziekenhuis.

Het incident heeft plaatsgevonden rond 15.00 uur op het buitenterrein van een opvanghuis voor dak- en thuislozen. Het slachtoffer verbleef op die locatie. Hij had letsel aan het hoofd en in het ziekenhuis werd duidelijk dat hij mogelijk zou komen te overlijden. Dit gebeurde dan ook op zondag 11 december. Bij de politie zijn signalen binnengekomen dat er vooraf een ruzie op straat was, waarbij de 28-jarige man uit Oss betrokken was. Woensdagochtend kon de verdachte in zijn woning in Oss aan worden gehouden. Hij zit vast voor onderzoek.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.