Terug

Volg Hart van Nederland

Man (56) verdacht van ontucht met 5-jarig jongetje bij medisch kinderdagverblijf

Man (56) verdacht van ontucht met 5-jarig jongetje bij medisch kinderdagverblijf

112

9 dec 2022, 16:05

Een 56-jarige man die werkte bij een medisch kinderdagverblijf in Waalre wordt door het OM vervolgd voor ontucht en het bezit van kinderporno. Hij wordt vervolgd voor ontucht met een vijfjarig jongetje.

In de loop van het onderzoek volgden negen andere aangiften en meldingen. Het OM vond geen aanwijzingen van strafbare feiten wat betreft die andere aangiften en meldingen.

Tegen de medewerker kwamen in mei twee meldingen binnen van misbruik. Het nieuws zorgde voor onrust bij ouders, en ook de instelling zelf zei "geschrokken" te zijn van het bericht. Daarom werd in juni een informatiebijeenkomst georganiseerd waarbij politie ook aanwezig was om te vertellen over de situatie. Vanuit ouders waren er veel vragen, maar op dat moment nog weinig antwoorden in verband met het lopende onderzoek en de privacy van de verdachte en het slachtoffertje.

Hart van Nederland/ANP

Beeld: Google Streetview

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.