Terug

Volg Hart van Nederland

Man (54) overleden na mysterieuze mishandeling, veel vraagtekens bij wat is gebeurd

Man (54) overleden na mysterieuze mishandeling, veel vraagtekens bij wat is gebeurd

112

1 dec 2022, 14:57

De man die op 22 november onder mysterieuze omstandigheden zwaargewond werd aangetroffen in een woning aan de Bakkerstraat in Eindhoven, is overleden. Dat meldt de politie donderdag. Het vermoeden gaat dat de man is mishandeld, maar niet duidelijk is hoe en wanneer dat is gebeurd.

Omdat de gevonden man verwondingen had opgelopen werd hij met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. De Italiaanse man is voor zijn dood niet meer in staat geweest om een verklaring af te leggen. Daardoor zegt de politie in het duister te tasten over wat er precies is gebeurd. (Tekst gaat door onder de tweet)

Het lijkt erop dat de man op maandag 21 november rond 14.00 uur met de trein op station Eindhoven is aangekomen. Mogelijk was zijn vertrekpunt vanuit Duitsland. Op camerabeelden is te zien dat de man na het uitstappen al moeizaam zijn jas aantrekt en ook langzaam loopt. Mogelijk is hij dus al in de trein of daarvoor mishandeld.

Bij aankomst in Eindhoven hield hij zich vermoedelijk op in de buurt van het station en in de wijk Oud-Woensel. Hij bezocht nog een pand aan de Hemelrijken en tegen de avond kwam hij aan in de Bakkerstraat. "Als de man zijn verwondingen opliep voordat hij in Eindhoven was, dan kan het bijna niet anders dan dat dit is opgevallen bij mensen die hem in Eindhoven hebben gezien", aldus de politie. (Tekst gaat door onder de video)

Getuigen en beelden gezocht

De politie roept mensen daarom op om contact op te nemen als ze de man op 21 november tussen 14.00 en 18.00 uur hebben gezien of gesproken in of rond het centraal station in Eindhoven, of in de Eindhovense wijk Oud Woensel. Hij droeg die dag een blauwe spijkerbroek en een donkere jas met een capuchon.

Ook kan het dat u hem vóór 14:00 uur ergens anders in Nederland of Duitsland heeft gezien, of mogelijk in het bezit bent van camerabeelden waar deze man op te zien is. In al die gevallen wordt verzocht om deze informatie te delen met de politie. "Opgevallen zou moeten zijn dat de man in de Italiaanse taal spreekt en slechts gebrekkig Engels", voegt de politie toe.

Contact opnemen met de politie kan via dit tipformulier.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.