Terug

Volg Hart van Nederland

Man (42) slaat vrouw en andere man, gooit daarna stenen naar de politie

Man (42) slaat vrouw en andere man, gooit daarna stenen naar de politie

112

30 okt 2022, 20:39

De politie heeft zondag twee waarschuwingsschoten gelost en een taser gebruikt om een 42-jarige Groninger aan te houden die verdacht wordt van mishandeling. Ook gooide de man met stenen naar de politie.

Rond 17.00 uur zou de man een andere man en een vrouw in een woning aan de A. Morostraat in Groningen hebben geslagen. Dat gebeurde volgens de politie zo hard dat de twee naar het ziekenhuis moesten. De verdachte vluchtte daarna te voet van de woning vandaan.

Stenen naar politie gegooid

Ongeveer een uur later zagen agenten hem op de oprit naar de A28 ter hoogte van het Julianaplein. Daar gooide hij stenen naar de politie. Na twee waarschuwingsschoten en het gebruik van het stroomstootwapen kon hij worden aangehouden.

ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.