Terug

Volg Hart van Nederland

Man (35) uit Lelystad aangehouden in verband met vermissing 13-jarige Marley

Man (35) uit Lelystad aangehouden in verband met vermissing 13-jarige Marley

112

1 juli 2022, 12:59

De politie heeft vrijdag een 35-jarige man opgepakt die ervan verdacht wordt betrokken te zijn bij de vermissing van de 13-jarige Marley uit Lelystad. De politie laat weten dat de man is aangehouden 'voor het onttrekken van het meisje aan het ouderlijk gezag'.

De man komt zelf ook uit Lelystad en zit momenteel nog vast. "Een oplettende burger zag het meisje lopen met een man. Deze informatie in combinatie met de informatie uit het politieonderzoek heeft geleid tot de aanhouding", zo schrijft de politie.

Vader betrokken

Donderdagavond werd Marley in goede gezondheid gevonden, nadat de politie een Amber Alert had verspreid. Dat gebeurde in 2019 ook al voor hetzelfde meisje. Toen bleek haar vader betrokken bij haar ontvoering. Of de man die is opgepakt ook de vader is, is nog niet bekend.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.