Terug

Volg Hart van Nederland

Man (22) uit Den Haag overleden door schietpartij in Rotterdam

112

30 mrt 2024, 07:59

Een van de mannen die vrijdagavond gewond raakten door een schietpartij in Rotterdam, is in het ziekenhuis aan zijn verwondingen overleden. Het gaat om een 22-jarige man uit Den Haag, meldt de politie. De slachtoffers werden rond 20.00 uur gevonden op de Lusthofstraat in de wijk Kralingen.

Het andere slachtoffer is een 25-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats. Hij raakte gewond aan zijn been en is naar het ziekenhuis gebracht.

Bij het veiligstellen van sporen troffen agenten in de nabijgelegen Aegidiusstraat een huls aan. Mogelijk is daar op de mannen geschoten. Het onderzoek naar wat er precies is gebeurd, is nog in volle gang. Er is nog niemand aangehouden.

Het beste van Hart van Nederland? Volg ons op WhatsApp of Threads

Wil je dagelijks op de hoogte worden gehouden van de mooiste en meest indrukwekkende verhalen van Hart van Nederland? Meld je dan aan voor ons WhatsApp-kanaal, via deze link of volg ons op Threads, hier te vinden.

Bron: ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.