Terug

Volg Hart van Nederland

Machinist overlijdt in trein, passagiers slaan alarm

Machinist overlijdt in trein, passagiers slaan alarm

112

26 dec 2022, 21:26

Een machinist van Arriva is in de nacht van eerste op tweede kerstdag overleden in een trein bij Tienray. Vervoersbedrijf Arriva laat aan 1Limburg weten dat het mogelijk gaat om een natuurlijke oorzaak.

Het incident vond rond 01:45 uur plaats. De trein was onderweg van Venray naar Blerick. Het voertuig stond al even stil bij een spoorwegovergang bij Tienray in verband met een aangereden ree.

De machinist zou uit de trein zijn gestapt om bij het dier een kijkje te nemen en stapte op een gegeven moment weer in. Toch bleef het voertuig stilstaan. Toen twee reizigers gingen checken wat er aan de hand was, vonden ze de machinist dood in zijn cabine. Ze sloegen onmiddellijk alarm.

Hulpdiensten massaal uitgerukt

De brandweer, politie, ambulance en ProRail kwamen allemaal ter plaatse. Een woordvoerder van Arriva geeft aan dat nabestaanden, collega's en betrokkenen die nazorg nodig hebben, zich kunnen melden bij het vervoersorganisatie.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.