Terug

Volg Hart van Nederland

Limburgs oppasstel misbruikte bewust jonge meisjes: 'Die praten minder makkelijk'

Limburgs oppasstel misbruikte bewust jonge meisjes: 'Die praten minder makkelijk'

112

17 jan 2023, 21:15

De zaak van een Limburg stel is dinsdag begonnen in de rechtbank van Den Bosch. De vrouw, Nancy D. (54), bood zich zichzelf aan als oppas en misbruikte vervolgens bewust jongere meisjes. Volgens de vrouw praten zij namelijk minder makkelijk.

Het eerste slachtoffertje dat werd misbruikt, een 6-jarig meisje, vertelde eind 2019 tegen haar moeder wat er was gebeurd. Daarom koos het stel in het vervolg voor jongere meisjes vanaf 1 jaar. Terwijl zij oppaste, keek Peter S. (59) live op afstand mee en gaf opdrachten met hoe de kinderen moesten worden misbruikt. Daarnaast maakte ze filmpjes voor S. op de momenten dat hij niet kon meekijken.

De rechtbank was dinsdag uren bezig met het voorhouden van alle perverse handelingen. Op beelden van het misbruik was bij de meisjes "ontreddering, verdriet en angst" te zien, zei de rechtbank.

Seksueel misbruik

De twee hebben grotendeels bekend, al wijzen ze naar elkaar over wie het initiatief had. In augustus 2019 schreef Nancy D. zich in op twee websites die bemiddelden in oppassers. Ze pasten op bij jonge meisjes in de omgeving Eindhoven. De kinderen werden ingezet voor de vergaande seksuele fantasieën van de twee.

D. en S. worden verdacht van seksueel misbruik van zeven meisjes tussen de 1 en 6 jaar. Voor de rechtszaak zijn vier dagen uitgetrokken. De strafeisen worden aankomende maandag bekend gemaakt. De uitspraak van de zaak is op 13 maart.

Hart van Nederland/ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.