Terug

Volg Hart van Nederland

Lichaam gevonden bij zoekactie naar drenkeling in IJssel bij Deventer

Lichaam gevonden bij zoekactie naar drenkeling in IJssel bij Deventer

112

13 juli 2022, 22:33

In de IJssel bij Deventer is woensdagavond iemand verdronken. De persoon belandde in de buurt van de spoorbrug in het water. Duikers van de brandweer gingen op zoek naar de drenkeling en vonden uiteindelijk het lichaam van het inmiddels overleden slachtoffer.

Even na 18.00 uur kwam de melding binnen dat langs de IJsselkade ter hoogte van de spoorbrug een persoon in de rivier zou liggen. Daarop rukten de hulpdiensten massaal uit. Duikers van de brandweer gingen het water in op zoek naar de drenkeling. Ook meerdere boten werden ingezet bij de reddingsactie.

Twee uur later werd duidelijk dat de drenkeling was gevonden, maar niet meer in leven was. Volgens de politie is de persoon niet door een misdrijf om het leven gekomen, maar het is nog onduidelijk wat er precies is gebeurd. De politie doet momenteel onderzoek naar de doodsoorzaak en de identiteit van het slachtoffer.

Beeld: SPS Media

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.