Terug

Volg Hart van Nederland

Kindje valt uit raam in Amsterdam, politie zoekt getuigen

112

12 jan 2023, 18:03

Een kindje is donderdagmiddag rond 16.15 uur uit het raam van een woning gevallen in Amsterdam. Dat gebeurde op de Bos en Lommerweg. Het kindje is volgens de politie met ernstig letsel afgevoerd naar het ziekenhuis.

Hoe het kind uit het raam heeft kunnen vallen, weet de politie niet. Daarom zijn ze op zoek naar mensen die de val gezien hebben of die andere informatie hebben die relevant kan zijn. Hoe het op dit moment met het kindje gaat, is niet bekend.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.