Terug

Volg Hart van Nederland

Gezin met kinderen bedreigd met vuurwapen bij woningoverval in Rotterdam

Gezin met kinderen bedreigd met vuurwapen bij woningoverval in Rotterdam

112

24 dec 2022, 21:30

Een woning aan het Noordplein in Rotterdam is zaterdagavond overvallen. De overvallers bedreigden mensen in de woning, onder wie kinderen, met een vuurwapen en gingen er daarna met geld en spullen vandoor. Dat meldt de politie.

Rond 20.00 uur drongen twee mannen in het zwart gekleed en met een vorm van bedekking voor hun mond de woning binnen en bedreigden de aanwezige bewoners, onder wie ook kinderen, met een vuurwapen. Daarna ging het tweetal met een onbekende hoeveelheid geld en spullen vandoor. Niemand raakte gewond.

De politie is na de overval direct een grote klopjacht gestart met onder meer een politiehelikopter. Van de daders ontbreekt nog ieder spoor. De politie roept mensen die informatie hebben over de overvallers om 112 te bellen. Het gezin wordt opgevangen.

Beeld: Willem Duivestein

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.