Terug

Volg Hart van Nederland

Kinderen in woning tijdens doodschieten vrouw, politie pakt twee mannen op

112

27 dec 2022, 17:34

De politie heeft dinsdag in Rotterdam twee mannen van 44 en 52 jaar aangehouden die mogelijk betrokken zijn geweest bij een schietpartij in een woning in Rotterdam Zuid. Daarbij kwam maandag een 43-jarige vrouw om het leven, meldt de politie dinsdag.

Het incident vond in de avond plaats in een woning aan de Treek. Agenten vonden daar het lichaam van het slachtoffer. In het huis waren ook twee kinderen aanwezig, zij zijn elders opgevangen.

Wapen gevonden

De politie denkt dat de 44-jarige verdachte de vrouw om het leven bracht. Hij wordt door de politie verhoord. De 52-jarige verdachte is in zijn woning aan de Jufferkade in de Maasstad opgepakt. Agenten troffen daar een wapen aan. Wat zijn rol precies is geweest, wordt nog onderzocht.

Het is nog niet duidelijk wat de aanleiding van het schietincident was. De politie houdt meerdere scenario's open.

ANP

Beeld: Video Duivestein

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.