Terug

Volg Hart van Nederland

Kind gewond bij incident in huis Ommen, twee mensen aangehouden

112

2 juni 2022, 08:17

Een kind is woensdag gewond geraakt bij een incident in het Overijsselse Ommen. Twee mensen zijn opgepakt in verband met dit incident, bevestigt de politie na berichtgeving van De Stentor. De woordvoerder kan nog niets zeggen over wat er is gebeurd.

Ook wil de politie nog niets zeggen over de relatie van de opgepakte mensen tot het kind. Op foto's is te zien hoe een woning aan de Govert Flinckstraat in Ommen woensdag was afgezet met grote schermen. Volgens een correspondent ter plaatse deed de politie forensisch onderzoek naar de zaak.

Hart van Nederland/ANP

Beeld: Persbureau Meter

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.