Terug

Volg Hart van Nederland

Kind dat uit raam viel in Amsterdam is 1-jarig jongetje

112

13 jan 2023, 11:01

Het kindje dat donderdagmiddag zwaargewond raakte door een val uit een raam van een huis in Amsterdam-West, is een jongetje van 1 jaar oud. Dat maakte de politie vrijdagochtend bekend.

Het jongetje viel rond 16.15 uur uit een raam van de vierde verdieping van een woning aan de Bos en Lommerweg, in de wijk Bos en Lommer. Omstanders ontfermden zich over het jongetje en schakelden direct hulpdiensten in. De politie heeft het kindje gereanimeerd, waarna het met een hartslag en ademhaling is vervoerd naar het ziekenhuis. Daar ligt hij nu nog steeds. De politie doet geen uitspraken over de huidige toestand van het kind.

De politie onderzoekt hoe het kind kon vallen en is op zoek naar getuigen die de val hebben gezien. Ook benadrukt de politie dat er voor getuigen slachtofferhulp beschikbaar is.

ANP

Beeld: HFV

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.