Terug

Volg Hart van Nederland

Kantje boord voor chauffeur: vrachtwagen hangt gevaarlijk boven water

112

5 dec 2022, 07:56

Een onfortuinlijke situatie voor een Spaanse vrachtwagenchauffeur zondagavond. Toen hij zijn vrachtwagen met oplegger achteruit probeerde in te steken aan de Doornweg in Rijnsburg (Zuid-Holland), stuurde hij te vroeg in. Zijn voertuig kwam vast te zitten in de berm vlak boven het water.

De aanhanger hing scheef en zakte steeds verder weg richting het water. Daarbij liep het voertuig schade op aan een wielkast, welke moest worden verwijderd. De hulpdiensten werden gealarmeerd, waarop de politie arriveerde met meerdere bergingsvoertuigen.

Een van de bergingsvoertuigen heeft de vrachtwagen losgekoppeld en kon het voertuig weer rechttrekken, waarna de weg weer vrijgegeven kon worden.

Beeld: Flashlight Fotografie

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.