Terug

Volg Hart van Nederland

Jongetje gebeten door loslopende hond op strand IJmuiden

Jongetje gebeten door loslopende hond op strand IJmuiden

112

11 juli 2022, 12:49

De politie is op zoek naar mensen die zondagochtend op het strand van IJmuiden waren. Daar is een 7-jarig Oostenrijks jongetje gewond geraakt door een aanval van een loslopende hond. De politie is een onderzoek gestart en is op zoek naar getuigen.

Het Oostenrijkse jongetje was met zijn familie op vakantie in IJmuiden. Hij was rond 11.30 uur ter hoogte van de Badweg in zee aan het spelen toen hij plotseling werd aangevallen door een zwart/bruine hond. Vermoedelijk ging het om een Rottweiler. De baas van de hond was er snel bij en heeft de hond losgekregen. Daarna is hij weggelopen. Het jongetje is met stevige bijtwonden naar het ziekenhuis gebracht.

Op zoek naar eigenaar

De politie wil graag in contact komen met de eigenaar van de hond. Het gaat om een man van rond de 50 jaar oud met een lichte huidskleur en een lengte van ongeveer 1,75 meter. Hij had grijs haar en bruine ogen en droeg een zwarte jas met capuchon. Ook had hij een zwarte spijkerbroek aan, een pet op en witte sneakers aan.

Er wordt ook gezocht naar getuigen die zondag rond de tijd van de aanval op het IJmuidense strand het incident hebben gezien. Zij kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.