Terug

Volg Hart van Nederland

Jongen (16) verliest twee vingers nadat cobra in zijn hand ontploft

112

12 dec 2022, 22:30

Een 16-jarige jongen uit Rotterdam moet twee vingers missen nadat hij een stuk zwaar vuurwerk heeft afgestoken. De jongen stak met vrienden een cobra af, die in zijn hand tot ontploffing kwam. Dat meldt de politie.

Het incident gebeurde aan het Kooiwalpad in Barendrecht. De politie heeft deze maand al veel vuurwerkmeldingen binnengekregen. Het gaat dan vooral om meldingen over jongeren die al begonnen zijn met het afsteken van vuurwerk.

'Vuurwerk is geen speelgoed!'

De politie waarschuwt jongeren én hun ouders of verzorgers voor de gevaren van vuurwerk. "We zijn allemaal jong geweest, maar vuurwerk is geen speelgoed! Laat staan illegaal zwaar vuurwerk. We hopen jullie te kunnen waarschuwen voor levenslang letsel en gaan daarom graag met jullie in gesprek", aldus de politie.

Bovenstaande video was eerder te zien bij Hart van Nederland

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.