Terug

Volg Hart van Nederland

Gehandicapte man ligt hele nacht in sloot na ongeluk met rolstoel

Gehandicapte man ligt hele nacht in sloot na ongeluk met rolstoel

112

9 juli 2022, 17:34

Een gehandicapte man is in de nacht van vrijdag op zaterdag in een sloot bij Barsingerhorn beland en daar de hele nacht gelegen. Dat meldt het Noordhollands Dagblad. De man kon niet meer zelf uit het water komen na een ongeluk met zijn rolstoelfiets.

De man was 's avonds naar de kermis zijn geweest. Op de terugweg raakte hij aan de Hemmerweg de controle kwijt en belandde met rolstoelfiets en al in de sloot. Een voorbijrijdende vrachtwagenchauffeur ontdekte de man zaterdag en hielp hem uit het water te komen.

Het slachtoffer is voor de zekerheid naar het ziekenhuis gebracht, zijn rolstoelfiets is meegenomen door de politie.

Beeld: HFV Photo Services

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.