Terug

Volg Hart van Nederland

Inbreker breekt uit rijdende politieauto, maar ontsnapping loopt niet als gehoopt

Inbreker breekt uit rijdende politieauto, maar ontsnapping loopt niet als gehoopt

112

30 juni 2022, 23:03

Een inbreker in Arnhem heeft ongetwijfeld wel eens succesvollere dagen gekend. Een man werd donderdagavond ingerekend door de politie en in een busje gezet, toen hij besloot om een ontsnappingspoging te wagen. Saillant detail: de politiebus stond niet stil. Dat laat politie Gelderland weten op Twitter.

De inbreker vernielde tijdens het ritje een ruit van de politiebus en sprong vervolgens uit de rijdende auto. De verdachte kwam bij zijn vlucht ten val en raakte gewond. Hij moest zijn ontsnappingspoging uiteindelijk zelfs bekopen met een bezoek aan het ziekenhuis, waar hij verder onderzocht zal worden.

De politie doet onderzoek naar het ongeval én naar de inbraak, waar overigens ook nog een tweede verdachte voor is aangehouden.

Beeld: SPS Media

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.