Terug

Volg Hart van Nederland

In Lek verongelukt gezin uit Gouda 'slachtoffer van noodlottig ongeval'

112

26 okt 2022, 17:08

Het gezin dat afgelopen weekend dood werd gevonden in de Lek bij het Zuid-Hollandse Streefkerk, is slachtoffer van een noodlottig ongeval. Dat bevestigt de politie woensdag na uitgebreid onderzoek van het tragische ongeluk.

De vier gezinsleden waren zaterdag op de terugweg van een feest in Rotterdam, maar kwamen nooit thuis. Ongeruste familieleden deden zondag een melding bij de politie van vermissing. Kort daarna werd het eerste lichaam door wandelaars aangetroffen in de Lek. Zondagavond werd ook een tweede persoon dood uit de rivier gehaald. Maandagnacht werd de auto van het gezin in het water aangetroffen, met daarin de andere twee gezinsleden.

Afscheid

In de En-Nour moskee in Gouda werd uitgebreid stilgestaan bij de dood van het gezin uit de stad. Volgens de Goudse moskee was de vader van het gezin een vaste bezoeker van het gebedshuis. "Hij was een sympathieke en rustige broeder. Zijn familie was, en is geliefd in Gouda en wij hebben nooit iets minder dan het goede vernomen van dit gezin", zei het moskeebestuur in een bericht op Facebook.

Bovenstaande beelden zijn eerder uitgezonden door Hart van Nederland.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.