Terug

Volg Hart van Nederland

Identiteit dode aan Amsterdamse Singel bekend: verdachte aangehouden

Identiteit dode aan Amsterdamse Singel bekend: verdachte aangehouden

112

3 juni 2022, 17:36

De identiteit van de overleden man die in de nacht van dinsdag op woensdag dood werd aangetroffen in een portiek aan het Singel in Amsterdam, is bekend. Het gaat om een 22-jarige man uit Engeland. Inmiddels is er ook een verdachte aangehouden, een 22-jarige man uit België.

Een voorbijganger alarmeerde rond 03.30 uur de politie nadat hij een bebloede man zag liggen een portiek aan het Singel, vlakbij het Centraal Station. Hulpdiensten hebben nog geprobeerd het slachtoffer te reanimeren, maar dat mocht niet meer baten. Omdat de verwondingen van de man wezen op een misdrijf, startte de politie meteen een onderzoek. Dat onderzoek is nog niet afgerond, meldt de politie. Als mensen in de nacht in kwestie iets hebben gehoord of gezien dat mogelijk verband houdt met het misdrijf, worden ze verzocht contact op te nemen met de politie.

Tas en jas gezocht

Specifiek is de politie op zoek naar een heren(winter)jas waar bloed op zou kunnen zitten en een zwarte crossbodytas. Uit onderzoek blijkt dat de tas in de vroege ochtend van woensdag 1 juni op het Stationsplein heeft gelegen, maar sindsdien is deze ook spoorloos. De politie wil de spullen graag hebben in het kader van sporenonderzoek.

Beeld: Politie.nl

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.