Terug

Volg Hart van Nederland

Rechtbank Alkmaar veilig na verdachte melding, zittingen hervat

Rechtbank Alkmaar veilig na verdachte melding, zittingen hervat

112

21 dec 2022, 11:55

De rechtbank in Alkmaar is woensdagochtend veilig verklaard nadat het pand tijdelijk was ontruimd omdat er een verdachte melding was binnengekomen. "Iedereen kan weer naar binnen. De zittingen worden hervat", zo meldt de rechtbank Noord-Holland op Twitter. Wat de aard van de melding is, kon een woordvoerder vooralsnog niet zeggen. "Er wordt nu uitgezocht wat er precies aan de hand is geweest, op een later moment melden we daar meer over."

Nadat de melding was binnengekomen, besloot de rechtbank om het pand te ontruimen. De politie deed onderzoek. Alle aanwezigen in het gebouw aan de Kruseman van Eltenweg, naar schatting zo'n honderd mensen, moesten het pand verlaten en werden tijdelijk opgevangen in een naastgelegen pand.

ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.