Terug

Volg Hart van Nederland

Hond komt om het leven bij botsing met twee auto's op A4

Hond komt om het leven bij botsing met twee auto's op A4

112

30 juli 2022, 16:56

Bij een ongeluk op de A4 zijn twee auto's op elkaar gebotst. Daarbij raakte een inzittende gewond, een hond die in een van de auto's zat is om het leven gekomen.

Het ongeluk gebeurde even voor 6.00 uur op de snelweg tussen knooppunt Burgerveen en Roelofarendsveen. Wat er precies aan vooraf ging is nog niet bekend, maar vermoedelijk is de ene auto achterop de andere gebotst. Een hond die in een van de auto's zat overleed ter plekke aan zijn verwondingen.

De Verkeers Ongevallen Analyse van de Koninklijke Marechaussee heeft onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeluk, omdat een van de automobilisten een militair is.

Vanwege het ongeluk was de snelweg van Amsterdam richting Den Haag bij knooppunt Burgerveen afgesloten, maar rond het middaguur ging de weg weer helemaal open.

Beeld: Regio15

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.