Terug

Volg Hart van Nederland

Hond gered uit kanaal in Weert, auto ligt op zijn kant naast water

Hond gered uit kanaal in Weert, auto ligt op zijn kant naast water

112

22 jan 2023, 19:13

In Weert is zondagmiddag een auto van de weg geraakt door de gladheid. De auto belandde op zijn zij naast een kanaal, waardoor de hond van de eigenaar in het kanaal belandde.

De eigenaar van de hond wist op eigen kracht het voertuig verlaten. De hond viel in het water, maar werd snel gered door de politie.

Beeld: Track88

Beeld: Track88

De hond en de man konden vervolgens opwarmen in de politieauto. Ook de brandweer was op de plek van het ongeluk en wist de hondenriem uit het water te vissen.

Hart van Nederland

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.