Terug

Volg Hart van Nederland

Heterdaadje: dief valt in slaap tijdens inbraak

Heterdaadje: dief valt in slaap tijdens inbraak

112

14 juni 2022, 12:11

De politie in Bergen op Zoom heeft in de nacht van maandag op dinsdag een man aangehouden die vermoedelijk bezig was met een inbraak, maar tijdens zijn daad in slaap was gevallen.

Agenten kregen rond 04.00 uur de melding dat er een man in een tuin aan de Schaepmanlaan was gezien. Ze gingen er direct op af, maar konden niemand vinden. Kort daarna kregen ze opnieuw een telefoontje dat er toch echt iemand was en maakten ze rechtsomkeert.

Ontsnappingspoging

De agenten klommen op een schuur en zagen in een nabijgelegen tuin een slapende man. Ze maakten hem wakker, waarna hij er vandoor ging. Hij klom over een schutting in de hoop te ontsnappen, maar werd toch in de kraag gevat. Een van de schuurtjes had braakschade. De 38-jarige man is dan ook aangehouden en zit vast voor verder onderzoek.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.