Terug

Volg Hart van Nederland

Heftig ongeluk bij Oudesluis kost derde persoon het leven

112

3 jan 2023, 13:09

Een derde slachtoffer is overleden door een ongeluk op 21 november in Oudesluis (Noord-Holland). Het gaat om een 57-jarige vrouw uit Polen die zwaargewond was geraakt.

Zij overleed 1 december aan haar verwondingen, bevestigt de politie dinsdag. Een 66-jarige vrouw en een 18-jarige man uit Polen overleden kort na het ongeluk. Een 51-jarige vrouw, eveneens Pools, raakte lichtgewond.

De vier Polen raakten met hun auto te water na een botsing met een ander voertuig op de Grote Sloot. De bestuurder van de andere auto, een 41-jarige man uit Anna Paulowna, raakte niet gewond. Hij is nog wel verdachte. Als het onderzoek naar het ongeluk is afgerond, besluit het OM of de man wordt vervolgd, aldus een woordvoerder van de politie.

ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.