Terug

Volg Hart van Nederland

Zorgen om vermist meisje (16): 'Ze appte dat ze bang was omdat een man achter haar aan liep'

Zorgen om vermist meisje (16): 'Ze appte dat ze bang was omdat een man achter haar aan liep'

112

11 jan 2023, 21:39

De politie maakt zich zorgen over een 16-jarig meisje dat sinds woensdagmiddag vermist is. Haar broer deelt op Facebook hoe ongerust de familie is, omdat ze al uren niks heeft laten horen. "Als je dit leest, neem alsjeblieft contact met ons op."

"Ze heeft nog geappt met mijn moeder en sindsdien hebben we haar niet meer kunnen bereiken. We weten niet wat er gebeurd is, alleen dat ze mijn moeder appte dat ze bang was, omdat er een man in zwarte kleding achter haar aan liep", schrijft haar broer.

Ook de politie neemt haar vermissing serieus. "We hebben met een politiehelikopter gezocht boven Rijssen", vertelt een woordvoerder aan Hart van Nederland. "Die is voor het laatst rond 19.30 uur opgeroepen om te zoeken." Maar die zoektocht heeft nog niks opgeleverd.

"We weten niet waar ze voor het laatst gezien is, wat voor vermissing het is en of ze wel gevonden wil worden. We hopen haar in goede gezondheid te vinden", zegt de politie.

De politie deelde een Burgernetmelding op Twitter, die inmiddels weer is gestopt. Daarin wordt de tiener omschreven als een slank meisje van 1.63 meter, met een lichte huidskleur en kort, zwart haar. Ook draagt ze een bril en een donkergroene, halflange jas.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.