Terug

Volg Hart van Nederland

Grote ravage na explosie in hal flat Heemskerk

112

5 jan 2023, 06:30

Een explosie in het portiek van een flatgebouw aan de Raadhuisstraat in Heemskerk heeft woensdagavond flinke schade aangericht. Eén bewoner moest tijdelijk haar huis uit. Er raakte niemand gewond.

De explosie vond rond 23.45 uur plaats in de centrale hal van het flatgebouw en veroorzaakte veel schade. Op beelden is te zien dat alle ramen eruit liggen en een deur en een raamkozijn zijn ontzet. Iemand heeft een draad gebruikt om het explosief tot ontploffing te brengen en is daarna weggerend. Van die dader ontbreekt nog altijd ieder spoor.

Eén bewoner moest tijdelijk haar woning verlaten, de rest van de flatbewoners mochten de nacht wel gewoon in hun eigen woning doorbrengen. Er raakte niemand gewond.

Signalement

Volgens de politie is de dader vermoedelijk weggereden in een lichtgekleurde auto. De politie heeft zijn signalement verspreid. Het gaat om een man met een lichtgetinte huidskleur, met een klein postuur. Hij droeg een pet en een sjaal. De politie is op zoek naar getuigen of mensen die camerabeelden hebben uit de omgeving.

Beeld: HFV

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.