Terug

Volg Hart van Nederland

Grote politieactie op tientallen locaties, grootste in Eindhoven

Grote politieactie op tientallen locaties, grootste in Eindhoven

112

17 okt 2022, 09:00

De politie is maandagochtend samen met de FIOD en de Belastingdienst bezig met een grote actie op tientallen locaties in Brabant en daarbuiten. De actie heeft te maken met een drugsonderzoek. In het onderzoek zijn al meerdere mensen aangehouden.

De politie spreekt van een onderzoek naar de grootschalige productie van en handel in synthetische drugs en het witwassen van crimineel vermogen. Via Twitter laat de politie Oost-Brabant weten dat de grootste inval wordt gehouden op een woonwagenkamp aan de Heezerweg in Eindhoven. Naar verwachting zijn ze nog de hele dag bezig met de ontruiming en doorzoekingen. Het bosgebied rond de Heezerweg is afgesloten vanwege het onderzoek.

Ook vinden er acties plaats op woonwagenkampen aan de Castiliëlaan en de Breslaan in het noorden van de stad. De woordvoerder kon verder niets zeggen over de actie. Het is ook nog niet bekend hoeveel mensen er precies zijn aangehouden.

De politie verwacht later op de dag meer informatie te kunnen geven.

Beeld: SQ Vision

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.